Ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια με 90-73 έκανε τις ακολουθες δηλώσεις:

«Προσπαθώ να παίζω όσο πιο δυνατά μπορώ. Δεν φοβάμαι την επαφή, δε φοβάμαι να χτυπήσω κι έτσι κερδίζω φάουλ τις περισσότερες φορές. Το πιο σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε να νικάμε, είμαστε στο σωστό δρόμο. Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τον εαυτό μας, χτιζόμαστε ακόμα ως ομάδα και πιστεύω πως είμαστε στο σωστό δρόμο.

Είμαστε τυχεροί που παίζαμε στην έδρα μας, ο κόσμος μας δίνει πολλή ώθηση, τον ευχαριστούμε. Όπως έχω ξαναπεί, σκεφτόμαστε λιγότερο γιατί έχουμε περισσότερους αυτοματισμούς κι αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση στην επίθεση και στην άμυνα γιατί όταν πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις χάνεις σε επιθετικότητα. Πλέον, όμως, όταν ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος σου και τι πρέπει να κάνεις στο παρκέ μπορείς να το κάνεις στο 100%, να είσαι στο 100% σε ταχύτητα κι επιθετικότητα.

Μας βοηθά πολύ αυτό. Θα επιστρέψω σύντομα στο Βελιγράδι, θα είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι κι ανυπομονώ να δω γεμάτο το ΟΑΚΑ όπως ζητά ο κόουτς Αταμάν να έρθει ο κόσμος στο παιχνίδι έτσι τους το ζητάω τώρα κι εγώ. Χρειαζόμαστε γεμάτο το ΟΑΚΑ για να περισσότερη ώθηση».

Σχετικά άρθρα