Ο Πάρις Λι είπε ότι πως ήταν εύκολη απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στις πρώτες του στιγμές στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Eurohoops»:

Για τις πρώτες του στιγμές στο ΟΑΚΑ:
«Είναι ευλογία! Νοιώθεις την ενέργεια μόλις μπεις μέσα. Το κοινό ήταν μαζί μας στα δύο αυτά παιχνίδια και εγώ είμαι από τους παίκτες που παίρνω ενέργεια από το κοινό. Σίγουρα θα μας δώσει ώθηση και πιστεύω πως θα γεμίσουμε το κλειστό μερικές φορές».

Για την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό πριν το τέλος της περσινής σεζόν: «Ήταν εύκολη απόφαση, γιατί μου είπαν πως μπορώ να έρθω και να είμαι ο Πάρις Λι και αυτό θέλω μόνο να είμαι. Με αποδέχθηκαν και δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο».

Για το τι πρέπει να κάνουν φέτος οι «πράσινοι»: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά. Πολλά θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Πολλές ομάδες ενισχύθηκαν και ανυπομονώ για όλο αυτό».

Για το εάν αποτελεί την λύση στο πρόβλημα που είχε η ομάδα στην θέση «1»: «Εύχομαι να είμαι μια από τις λύσεις στον άσσο. Δεν μπορώ να πω πως είμαι η λύση. Θέλω απλά να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το εάν μίλησε με κάποιον πριν πει «ναι» στον Παναθηναϊκό: «Μίλησα με τον Μέικον και ένας από τους προπονητές με κάλεσε και μου είπε το πόσο με θέλουν. Ως παίκτης αυτό θέλεις, οπότε ήταν πολύ εύκολη απόφαση».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο:
«Συνεχίστε να έρχεστε, συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εγώ θα δίνω το 110% κάθε φορά που θα μπαίνω στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα