Επίθεση εναντίον του του Νίκου Παππά εξαπέλυσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τα όσα είπε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στην εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη.

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε: «δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος, εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο» κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ο οποίος απάντησε μέσα από την εκπομπή του.

«Ακούστε να δείτε, κύριε Παππά μου, ή γλιτώσατε εσείς από την πολιτική ή η πολιτική από εσάς. Ποτέ δεν είναι αργά, βέβαια. Είναι ντροπή σας να λέτε, επειδή καθημερινά ασχολούμαι με το θέμα αυτό, και όλες οι εκπομπές το κάνουν, αλλά θα μιλήσω για εμάς, ότι ακολουθούμε τον κύριο Κασσελάκη επειδή ο σύζυγός του είναι άντρας και όχι γυναίκα. Είπατε να κάνω το ίδιο με την κυρία Μαρέβα. Κύριε Παππά, ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι δεν πάνε πουθενά μαζί η Μαρέβα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σπάνια πηγαίνει κάπου η κυρία Μαρέβα με τον Μητσοτάκη. Όταν πηγαίνει, το δείχνουμε» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Σπάνια πήγαινε η Νατάσα με τον Καραμανλή. Σπάνια πήγαινε η Μπαζιάνα με τον Τσίπρα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν θα το κρίνω εγώ, ο κύριος Κασσελάκης πήγαινε συνέχεια μαζί κάπου με τον κύριο Τάιλερ. Τι θέλετε να κάνω εγώ; Να το κρύψω; Τι θα λέγατε μετά ότι κάνω; Λογοκρισία; Ότι επειδή στο μυαλό σας θα λέγατε ότι “δεν μου αρέσει η εικόνα δύο ανδρών που βγάζουν τον σκύλο έξω, κόβω τον έναν από τους δύο και βάζω τον έναν” κύριε Παππά μου; Αυτή είναι η νοοτροπία σας; Εδώ δεν είμαστε τέτοιοι, κύριε Παππά, είμαστε δημοκράτες.

Αυτό που ο καθένας επιλέγει, αυτό δείχνουμε. Και σε ότι με αφορά, εμένα μου αρέσει κιόλας. Και έχω πει πολλές φορές ότι ζηλεύω κι έναν πραγματικό έρωτα, όπως τον βλέπω. Από πού βγάζετε αυτό το συμπέρασμα; Θέλω πραγματικά, παρακαλώ πάρα πολύ, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας ή να είστε καλύτερα ενημερωμένος κύριε Παππά».

Σχετικά άρθρα