Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ σχετικά αναφορικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την τεράστια πρόκριση της Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου τηε ΕΟΚ:

«Αισθάνομαι ένα κενό αυτήν τη στιγμή. Όταν ζεις ένα παιχνίδι ξεχνάς την ιδιότητα που έχεις και είσαι φίλαθλος, σαν ένας από αυτούς που γεμίσανε το γήπεδο και τους εκατομμύρια που δε βρέθηκαν εδώ. Αισθάνεσαι την επιτυχία και μετά από τέτοια ένταση ηρεμείς.

Ο στόχος ήταν μεγάλος, είμαστε στη μέση του στόχου. Ο πρώτος ήταν αυτός. Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία για το Προολυμπιακό. Ό,τι και αν κάναμε εμείς, τη νίκη πήραν παίκτες και προπονητής. Είχαν σύμμαχο όλους τους Έλληνες μαζί τους. Όχι μονάχα στο γήπεδο, αλλά εκατομμύρια Έλληνες που ήταν μαζί τους και το νιώθανε, όλη η Ελλάδα είναι μαζί τους. Υπήρχε μια καινούργια προσπάθεια, ξέρουμε τι σημαίνει Βασίλης Σπανούλης και παίκτες που σαν οικογένεια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αυτοί οι παίκτες παίζαν για μία χώρα και όχι για έναν σύλλογο. Τότε τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και φυσικά είναι τόσο έντονα που ξεσπάς σε κλάματα αφού ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό για όλους.

Δίνει κίνητρο η πρόκριση για το Παρίσι. Το είπα ότι κάναμε μια τεράστια επιτυχία αλλά πάμε στο Παρίσι, να παίξουμε στις 12 ομάδες και δεν πάμε απλά για τη συμμετοχή, θα παλέψουμε για το καλύτερο. Υπάρχει αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα, παλεύοντας κάθε παιχνίδι.

Σχετικά άρθρα