Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε μετά από το τέλος της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας-Άρης (90-69) στην ΕΡΤ και εξήγησε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να έρθει η επόμενη ημέρα μέσα από μια νόμιμη εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στη διοίκηση πρωτοδικείου δεν ήθελα να είμαι μέλος, θα είμαι στη διάθεσή της. 220 σωματεία μας εξουσιοδότησαν για να προχωρήσουμε. Δεν θα έκανα χρήση γιατί δεν γίνεται οι υποψήφιοι πρόεδροι να συμμετέχουν σε διοίκηση πρωτοδικείου. Τις αποφάσεις του δικαστηρίου τις σέβομαι. Η υπάρχουσα διοίκηση πρωτοδικείου πρέπει να προκηρύξει εκλογές βάσει του νόμου. Δεν είναι διοίκηση που προέκυψε μέσω εκλογικής διαδικασίας, είναι διοίκηση που ορίστηκε γι’ αυτόν τον σκοπό. Δεν μπορεί να μην το κάνει. Όσο κι αν προσπαθούν να την καθυστερήσουν, η εκλογική διαδικασία θα γίνει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Εγώ, εφ’ όσον διοικήσω, το έχω πει ότι μέλημά μου είναι όλοι οι άνθρωποι να είμαστε μαζί, μία ομάδα για την επόμενη ημέρα. Αυτός που θέτει τον εαυτό του σε εθελοντική προσφορά, θα είναι μαζί μου. Η σημερινή ημέρα και η αυριανή περισσότερο, είναι μαύρη σελίδα για το ελληνικό μπάσκετ, ό,τι κι αν πει, όπως κι αν το δικαιολογήσει κάποιος. Θα κλείσουμε όλα τα σωματεία αυτή τη μαύρη πόρτα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατό και να πάμε σε μια νόμιμη εκλογική διαδικασία».

Σχετικά άρθρα