Ο Ολεξάντερ Λίποβι έκανε λόγο για τα χρήματα που οι ομάδες στην Ελλάδα είναι διατεθειμένες να πληρώσουν, αλλά και για την ιστορική νίκη του Προμηθέα επί τις Βίρτους Μπολόνια στη Πάτρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ του Προμηθέα στο ουκρανικό xsport.ua:

«Τώρα οι ομάδες εδώ θέλουν να πληρώσουν μόνο έξι μισθούς μολονότι τα συμβόλαια μας προβλέπουν 10. Κανείς δεν συμφωνεί με αυτή την πρόταση! Η Ένωση Παικτών στην Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Ελπίζω να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γιατί 5 μήνες χωρίς δουλειά είναι πραγματικά δύσκολο. Γενικώς η Ελλάδα αντέδρασε γρήγορα στον κορονοϊό, λένε ότι σε δυο εβδομάδες θα ανοίξουν κάποια μαγαζιά».

«Μπορώ να ξεχωρίσω τον αγώνα που μάρκαρα τον Μίλος Τεόντοσιτς. Δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και κερδίσαμε τη Βίρτους Μπολόνια. Σε κάθε περίπτωση, θυμάμαι όταν αντιμετώπισα τη Σερβία σε ένα φιλικό με την εθνική Ουκρανίας. Προσπάθησα να τον σταματήσω όμως με έκανε να νιώσω… σχολιαρόπαιδο! Πέτυχε 20 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ για πλάκα. Πέτυχε πολλά στην καριέρα του, έπαιξε στο ΝΒΑ, αγωνίστηκε τόσα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Είναι παίκτης top επιπέδου, έχει μοναδική αίσθηση του γηπέδου και τεράστιο μπασκετικό IQ».

Σχετικά άρθρα