Ο Μάριο Λιτλ μίλησε στο site της ΚΑΕ Άρης και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα του, ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ:

Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στον Άρη: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Ο Άρης είναι μια ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση και είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να την βοηθήσω να κερδίζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Για το βαθμό ετοιμότητάς του: «Έκανα προπονήσεις στις ΗΠΑ και θέλω να βρεθώ, όσο πιο γρήγορα στην κατάσταση των υπολοίπων συμπαικτών μου. Πιστεύω πως σύντομα θα είμαι στο επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει».

Για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο και τον Δημήτρη Σταμάτη, με τους οποίους συνυπήρξε πέρσι στον Ήφαιστο Λήμνου: «Είναι πάντα ωραίο να συναντάς σε μια ομάδα γνώριμα πρόσωπα και παίκτες, με τους οποίους έχεις αγωνιστεί μαζί στο παρελθόν. Σε βοηθά, εκτός όλων των άλλων, να προσαρμοστείς πιο γρήγορα και στο καινούργιο περιβάλλον».

Για τον συμπαίκτη του στον Άρη, Μάριο Τσάλμερς: «Δεν ήμασταν συμπαίκτες στο κολέγιο του Kansas, γιατί έκανε το επόμενο βήμα στο ΝΒΑ, όμως θα τον συναντήσω στην Ελλάδα. Είναι ωραίο που θα βρεθούμε στην ίδια ομάδα. Ανυπομονώ γι’ αυτή την εμπειρία».

Για τους στόχους του, αλλά και των συμπαικτών του: «Να πετυχαίνει νίκες η ομάδα και να έχει μια πορεία καλύτερη της περσινής, όπου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν όλοι. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει κατακτήσει 21 τίτλους και θα προσπαθήσαμε όλοι μαζί να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Σχετικά άρθρα