Ο Λοκρός Αταλάντης προτείνει ουσιαστικά τον υποβιβασμό των Δούκα και Ιωνικού ΝΦ, σε ανακοίνωσή του αναφορικά με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (νότιος όμιλος).

Οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονταν στη ζώνη του υποβιβασμού πριν από τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και με βάση το αρχικό σκεπτικό του Λουκρού για κατοχύρωση της βαθμολογίας Δούκας και Ιωνικός ΝΦ θα πέσουν στη Γ’Εθνική.

Σε περίπτωση που η Α2 διασπασθεί σε δύο ομίλους τότε η ομάδα της Αταλάντης προτείνει να προαχθούν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και να μην υπάρξουν υποβιβασμοί.

Αναλυτικά:

«Κύριοι με την παρούσα επιστολή ο ΑΣ Λοκρός θα ήθελε να σας γνωστοποιήσει της πρότασεις του με βάση την απόφαση της ΕΟΚ για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο ΑΣ Λοκρός με βάση αυτή την απόφαση είναι υπέρ της κατοχύρωσης της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό δύο (2) ομάδων όπως αυτό προκύπτει από την βαθμολογία πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που η κατηγορία Α2 διασπασθεί σε δύο ομίλους τότε προτείνουμε να προαχθούν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Μετά τιμής
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ».

Σχετικά άρθρα