Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποδέχθηκε την πρόκληση του Βαγγέλη Καράμπουλα και λίγο πριν τα… σουτ από το κέντρο, μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει στον Iωνικό και τον ρόλο που διαδραμάτισε σε αυτό ο Βαγγέλης Τσάπας.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο διεθνής σέντερ εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Νικαιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαυροκεφαλίδης:

«Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που ο Ιωνικός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Στόχος μου ήταν να μείνω λίγο ακόμα στο εξωτερικό, αλλά ήρθε ο κύριος Τσάπας και με έπεισε να έρθω», υπογράμμισε αρχικά και προσέθεσε «Δεν χρειάζεται να σου λέει κάποιος κάτι, αρκεί να σε κοιτάει μέσα στα μάτια. Ο Τσάπας είναι πολύ ευθύς άνθρωπος και αυτό τα λέει όλα. Είμαστε σε μια δύσκολη εποχή και ο Τσάπας δίνει αυτή την εγγύηση, είναι ρομαντικός, ίσως και τρελός. Ο Ιωνικός έχει τον Τσάπα και αυτό αρκεί».

Ο έμπειρος σέντερ σχολίασε επίσης: «”Κατέβηκα” επίπεδο, αλλά δεν περίμενα να πάνε τόσο καλά τα πράγματα. Πρώτη φορά το ευχαριστιέμαι τόσο πολύ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλα είναι ρόδινα και μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα», ενώ για τον κόσμο δήλωσε: «Ο κόσμος σού δίνει ενέργεια από το ζέσταμα, από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσεις τη ρουτίνα σου πριν το παιχνίδι, Ήξερα σαν ιστορία το σύλλογο, αλλά δεν ήξερα την δυναμική του. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος δίνει δύναμη σε μια ομάδα που θέλει να πετύχει».

Αναφορικά με την παλιά του δήλωση, ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ιωνικό, τόνισε: «Ακριβώς. Ισχύει. Θα δούμε. Ποτέ μην λες ποτέ στη ζωή, δεν ξέρεις τι καινούριο σού ξημερώνει. Μακάρι να κάτσω εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου».

Σχετικά άρθρα