Ο Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή, στην κριτική που δέχεται ο Νώντας Παπαντωνίου, αλλά και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στον «Libero»:

Για τον Παπαντωνίου και την κριτική που δέχεται:

«Προσπαθεί να πάρει το ρόλο που του ζητάει η ομάδα. Ο Νώντας είναι κομμάτι της ομάδας. Οι δικοί μου παίκτες είναι οι καλύτεροι. Η ομάδα χρειάζεται τον κάθε παίκτη εξίσου. Όσο χρειαζόμαστε τον Νώντα, χρειαζόμαστε και τον Γκρίφιν. Τα σχόλια που ακούγονται δεν βοηθούν κάποιον από το να βγει από το πηγάδι… Ο κόσμος πάντα θα απαιτεί. Και η αλήθεια είναι πως ο Νώντας έκανε κάποια παιχνίδια που δεν ήταν καλά. Πρέπει όμως να υπάρχει και μια γραμμή. Το θέμα είναι το πως θα διαχειριστεί ο καθένας την κριτική που εισπράττει».

Για την απόφαση να αφήνεις τον αντίπαλο να παίρνει τρίποντα:

«Ο Ηρακλής έχει παίκτες με προσωπικότητα. Όλοι οι παίκτες που έχει ο Ηρακλής στην περιφέρεια έχουν το σουτ αλλά δεν έχει τον ξεκάθαρο σουτέρ. Είναι πολλές φορές θέμα ψυχολογίας, μέρας, χημείας, κατανομής ρόλων. Να είναι όλα αυτά ξεκάθαρα. Ο Ηρακλής χτίστηκε για να αντέξει σε διπλά παιχνίδια και αυτά μέχρι τώρα δεν έχουν ξεκινήσει. Πρέπει, λοιπόν, όλοι να βρούνε ρόλους».

Για την «παρουσία» του κόσμου του ΠΑΟΚ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:

«Είναι κάτι που το συζητήσαμε αυτή την εβδομάδα. Οι Αμερικανοί δεν ήταν τόσο σε αυτή τη φάση, να το καταλάβουν. Τους ξένους δεν μπορείς να τους βάζεις σε μια τέτοια διαδικασία. Ένας άνθρωπος ήρθε απ’ έξω, θέλει να παίξει μπάσκετ και να σκεφτεί πως η ομάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντί τους. Είναι επαγγελματίες.

Κάποια παιδιά, Αμερικανοί του ΠΑΟΚ, έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα και ξέρουν το τι συμβαίνει, έχουν χάσει χρήματα από ομάδες. Ίσως αυτί καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Έχουμε καλούς χαρακτήρες στην ομάδα. Γενικότερα, είναι σημαντικό να καταλαβαίνουν όλοι ότι παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα και βάζουν χρήματα σε αυτή, δείχνοντας και την αγάπη τους, την στήριξή τους προς αυτή».

Σχετικά άρθρα