Για τη φετινή σεζόν, την ταλαιπωρία της ομάδας με τον κορωνοϊό και την προσθήκη του Μάντζαρη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα φετινά Χριστούγεννα: «Είναι λίγες μέρες που κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί, επομένως θα ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντική η υγεία και το καταλάβαμε για ακόμη μια φορά».

Για το ΠΑΟΚ – Άρης: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι με τον Άρη. είναι παιχνίδι που έχει μεγάλη ιδιαιτερότητα. Το ξέρουμε όλοι αυτό μέσα στην ομάδα και δουλέψαμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τη φετινή σεζόν: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρης. ένα πολύ μικρό διάστημα, βρέθηκε η ομάδα μαζί. κάναμε δύο νίκες κόντρα σε Γαλατά και Νίμπουρκ. δεν ήταν τυχαίο. Είχαμε πάντα απουσίες είτε λόγω covid είτε λόγω τραυματισμών. Πολλές παραστάσεις κι εμπειρία από τον Βαγγέλη. Κερδίζουμε με την παρουσία ενός τέτοιο παίκτη στο ρόστερ μας».

Για την τωρινή κατάσταση στην ομάδα: «Νόσησαν εννέα παίκτες. Πρώτη φορά σήμερα παίξαμε πέντε εναντίον πέντε. Είναι δύσκολο παιχνίδι και προερχόμαστε κι από δύσκολη κατάσταση».

Για τον κ. Χατζόπουλο και το γεγονός πως κάθεται στον πάγκο: «Όταν το έβλεπα πριν έρθω μου φαινόταν περίεργο. Είναι σα να μη βρίσκεται στον πάγκο. Δεν καταλαβαίνει κανείς την παρουσία του. Ο ΠΑΟΚ διανύει μια περίοδο, που δεν έχει συναντήσει κανείς εδώ και 20 χρόνια. Γενικά είναι δυσεύρετο αυτό στο ελληνικό μπάσκετ. Όλοι κάνουμε τη δουλειά μας συγκεντρωμένοι μόνο στο μπάσκετ. Όλα τα υπόλοιπα είναι λυμένα».

Σχετικά άρθρα