Η Λολίτα Λύμουρα σχολίασε τη στάση του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Α1 Γυναικών, υποστηρίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξέρουν να χάνουν.

Αναλυτικά όσα είπε η αρχηγός του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ:

«Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν ξέρει να χάνει. Έκανε ένσταση για μια πρώην αθλήτριά του, την Όλγα Χατζηνικολάου και περιμένουμε τώρα την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

MVP για εμένα είμαστε και οι 12 αθλήτριες, όλο το τιμ, αποδείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα, δείξαμε την ψυχή μας. Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή.

Είχα έναν τραυματισμό στα τελευταία δυο ματς, αλλά έχω μάθει να παίζω με τον πόνο, να σφίγγω τα δόντια και αυτό έκανα. Δεν παίζεις κάθε μέρα τελικούς. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ επέστρεψα στην Αθήνα και ήθελα να κατακτήσω το νταμπλ με την ομάδα της καρδιάς μου, αλλά δεν τα καταφέραμε μιας και το Κύπελλο ματαιώθηκε. Ευελπιστώ να το πετύχουμε τη νέα χρονιά.

Μου αρέσει να κάνω τις συμπαίκτριες μου καλύτερες γιατί, όπως έλεγε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η ασίστ κάνει δυο αθλήτριες χαρούμενες. Αυτός είναι ο στόχος μου σε όποια θέση και αν παίζω, θέλω να κάνω χαρούμενες τις συμπαίκτριες μου. Η κόουτς Καπογιάννη φέτος μου έδειξε ότι το 36 είναι απλώς ένας αριθμός και προπονήθηκα σκληρά παρά τον κορvνοϊό και τις συνθήκες προκειμένου να πετύχω τον στόχο μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου και αν θα συνεχίσω. Πήρα το πρωτάθλημα και πλέον θέλω να το χαρώ και θα δω στη συνέχεια τι θα γίνει».

Σχετικά άρθρα