Το πόσο πολύ δεν χωνεύει τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς απέδειξε για ακόμα μια φορά ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος σε συνέντευξή του στην «Equipe», «φωτογράφισε» τον προηγούμενο προπονητή του στη Μονακό.

«Η προσέγγιση του Σάσα (σ.σ. Ομπράντοβιτς) και ο τρόπος με τον οποίο διευθύνει την ομάδα, καθώς επίσης και οι αλλαγές που έκανε, έσωσαν τη σεζόν μας. Ο τρόπος που παίζαμε και η γενική ατμόσφαιρα που επικρατούσε δεν ήταν καλή. Πλέον παίζουμε χρησιμοποιώντας περισσότερο τα ατού μας.

Έχω περισσότερο την μπάλα στα χέρια μου, τροφοδοτούμε τον Μοτιεγιούνας στο low post και ο Μπέικον παίρνει την μπάλα από τα σημεία που του αρέσει να σουτάρει. Μερικές φορές ο προηγούμενος προπονητής μας ήταν παθητικός και δεν έδινε τόση προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ο Σάσα μπορεί να γίνει ενοχλητικός σαν αφεντικό που μπορεί να σου πει το ίδιο πράγμα χιλιάδες φορές μέχρι να το κάνεις ακριβώς όπως το θέλει. Είναι κουραστικό, αλλά όταν βλέπεις την προσήλωση και την αφοσίωση στον στόχο που έχει δεν μπορείς παρά να τον ακολουθήσεις και να κάνεις το ίδιο».

Σχετικά άρθρα