Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε παλαιότερα στο «EuroSteppin Podcast» και σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα στάθηκε στους τελικούς του 2017 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό:

«Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα για το Game 5. Κερδίζαμε για περίπου 14 πόντους και έμεναν 2′. Δεν γυρνούσε το παιχνίδι, είχαμε πάει στο +14, είχε τελειώσει το ματς. Άρχισαν να πετούν καπνογόνα και λέω: “Θα τελειώσει το ματς και θα φύγουμε από εδώ πολύ γρήγορα”. Μετά ξεκίνησαν τις… βόμβες. Κατάλαβα πως έπρεπε να φύγουμε αμέσως.

Ξεκίνησαν να ρίχνουν βόμβες, χτυπούσαν τη φυσούνα. Φύγαμε και πανηγυρίσαμε στα αποδυτήρια. Μας άρεσε, γιατί πήραμε το πρωτάθλημα. Ύστερα από λίγα λεπτά επιστρέψαμε στο παρκέ. Οι διαιτητές μας είπαν πως πρέπει να γυρίσουμε. Έπρεπε να βάλουμε πάλι τις φανέλες μας που ήταν βρεγμένες για να μπούμε στο ματς. Ήταν στο πάτωμα η φανέλα μου και τη φόρεσα ξανά.

Επιστρέψαμε στο παρκέ και κάναμε πάσες. Είχε φύγει ο κόσμος. Είχα και μερικούς φίλους μου που έπρεπε να αποχωρήσουν. Προσπαθούσαν να μας σκοτώσουν».

Σχετικά άρθρα