Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πάλεψε πολύ για να σταθεί στα πόδια του και μιλώντας στη σερβική Mozzart Sport τόνισε ότι δεν τα παράτησε ποτέ στη ζωή του.

Ο άσος του Ολυμπιακού είδε τη μητέρα του να τον εγκαταλείπει, τον φίλο του να δολοφονείται, τον εαυτό του στη φυλακή και να κάνει διάφορες δουλειές για να μπορέσει επιζήσει, ενώ έφτασε να κοιμάται σε αυτοκίνητο για πολλά βράδια…

«Μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι που βρίσκομαι εδώ, μετά από όσα βίωσα και πώς ξεκίνησα. Ίσως πολλοί να μην πίστευαν πως θα έφτανα εδώ, αλλά δεν τα παράτησα ποτέ Ούτε καν στις χειρότερες στιγμές.

Ήταν δύσκολο να κοιμάμαι σε ένα αυτοκίνητο κάθε βράδυ. Ο κόσμος δεν ξέρει ούτε τις μισές ιστορίες από εκείνη την περίοδο, αλλά όλα αυτά δημιούργησαν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν θα άλλαζα τίποτα» είπε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Αναφορικά με την παρθενική του συμμετοχή στο Final-4, πρόσθεσε: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας μάς έχει προετοιμάσει εξαιρετικά. Έχουμε καλή ομάδα που μπορεί να παλέψει και να κερδίσει. Περιμένω μια φανταστική ατμόσφαιρα. Όλα είναι πιθανά σε έναν αγώνα».

Σχετικά άρθρα