Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στο Eurohoops για τον στόχο του Super Cup και τον Παναθηναϊκό κόντρα στον οποίο ο ίδιος έχει χτίσει μια παράδοση εξαιρετικών εμφανίσεων, όπως και Ολυμπιακός με σερί επτά νικών.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Αμερικανού άσου:

Έχετε ένα σερί επτά νικών από πέρυσι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι αυτό ένα έξτρα κίνητρο για εσάς, ώστε να κατακτήσετε τον τίτλο;

Δεν ξέρω. Ίσως για εκείνους να υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο, αλλά εμείς όπως παίζουμε μαζί σαν ομάδα είναι ως μία από τις καλύτερες της Ευρώπης. Δεν έχει να κάνει με τα ονόματα, αλλά ότι παίζουμε μαζί. Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε διοργάνωση.

Για τον κόσμο γνωρίζεις πλέον μετά από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερο να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό ειδικά με αυτό το σερί.

Θέλω να τους κερδίζω. Θέλω πολύ να τους κερδίζω. Μπορεί παλιά να ήμουν νευρικός σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά η ατμόσφαιρα και ο κόσμος είναι πολύ σημαντικά. Κανείς δεν θέλει να χάνει αυτά τα παιχνίδια.

Αλλά όταν βρίσκεσαι στο παρκέ απέναντι στον Παναθηναϊκό είσαι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Πώς γίνεται αυτό; Τέσσερα χρόνια τώρα παίζεις εξαιρετικά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πώς μπορείς και το κάνεις αυτό;

Νομίζω ότι είναι ομαδικοί παράγοντες. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι έτσι όπως είναι η ομάδα υπάρχουν οι ευκαιρίες να είμαι πιο δυναμικός και σίγουρα να βάζω αυτά τα σουτ. Αλλά είμαι και εγώ έκπληκτος με αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν το καταλαβαίνω.

Σχετικά άρθρα