Ο Έρικ ΜακΚόλουμ (παίκτης της Εφές πριν από πέντε χρόνια) σχολίασε με καυστικό τρόπο τη συμφωνία ανάμεσα σε Αταμάν και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε Podcast ο 35χρονος Αμερικανός γκαρντ της Καρσίγιακα και άλλοτε παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας και του Πανιωνίου:

«Δηλαδή ο Παναθηναϊκός έχει πάρει πόσους προπονητές; Τους αλλάζουν όπως αλλάζουμε εσώρουχα! Υπάρχει μεγάλη πίεση εκεί, δεν είναι μεγάλη δύναμη στα πλέι οφ της Euroleague εδώ και πολύ καιρό.

Κάποτε έχουν τον ιδιοκτήτη, μια άλλη φορά που παραιτείται, τότε προσπαθεί να πουλήσει το μερίδιό του. Αν είμαι προπονητής μου αρέσει η σταθερότητα, θέλω να ξέρω τι θα έχω.

Θα ήθελα να έχω το διπλάσιο μπάτζετ. Στην Εφές έχεις διπλάσιο μπάτζετ, γιατί να θες να πας για το μισό μπάτζετ και λιγότερη ασφάλεια; Αυτή είναι η γνώμη μου, εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός επιστρέψει στα παλιά!

Ο Αταμάν θέλει να έχει τον έλεγχό του όταν πρόκειται για την διαδικασία των παικτών, επιλέγοντας τα παιδιά του και δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα το κάνει αυτό. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε, αλλά χρειάζεται έναν δυνατό παίκτη στα γκαρντ. Όταν μειώνεις το μπάτζετ κατά 50% πηγαίνοντας σε διαφορετική ομάδα, θα είναι δύσκολο να βρεις τους Μίτσιτς και Λάρκιν».

Σχετικά άρθρα