Βέβαιος ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του υπογράφοντας στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τζαμέλ ΜακΛιν.

Ο 29χρονος σέντερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών, τόνισε ότι ταιριάζει απόλυτα με το στυλ της νέας του ομάδας, ενώ ανέφερε ότι δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ για να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε.

«Δεν γνώριζα τι θα γίνει με την Αρμάνι, δεν είχα κάποια ενημέρωση. Περίμενα να δω τις επιλογές που θα είχα και όταν έμαθα για τον Ολυμπιακό, συζήτησα με τον αδελφό μου και αποφάσισα γρήγορα να πω το “ναι”. Μίλησα και με ορισμένους φίλους μου που έχουν περάσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και μου είπαν τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Μου είπαν βασικά μόνο καλά λόγια για αυτή την ομάδα και το πρόγραμμά της. Το σκέφτηκα και εγώ και το έχω παρατηρήσει πως οι περισσότεροι παίκτες που περνάνε από τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια φεύγουν έχοντας βελτιώσει το παιχνίδι τους.

Εντάξει, και ποιος δεν γνωρίζει τον Ολυμπιακό και το τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρωλίγκα. Θεωρώ πως ταιριάζω απόλυτα με το στυλ της ομάδας του και το επιβεβαίωσα αυτό και μετά τη συνομιλία που είχα στο τηλέφωνο με τον κόουτς Σφαιρόπουλο», δήλωσε ο Αμερικανός παίκτης.

Και πρόσθεσε: «Το μόνο που έχω να πω είναι πως προπονητές, παίκτες, αλλά και φίλαθλοι που παρακολουθούν το ευρωπαϊκό μπάσκετ, γνωρίζουν το στυλ μου. Όσο για κάποιους που δεν με γνωρίζουν, θέλω να πω ότι όλα θα φανούν στο παρκέ. Ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τη νέα μου ομάδα».

Σχετικά άρθρα