Στην απογοήτευση που έπρεπε να διαχειριστούν στην Εθνική μετά την ήττα από την Λιθουανία και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναφέρθηκε ο assistant coach της γαλανόλευκης, Σωτήρης Mανωλόπουλος.

«Υπήρχε πολύ μεγάλη απογοήτευση χθες την οποία πρέπει να διαχειριστούμε. Υπάρχει ένα ακόμη ματς, το Παγκόσμιο δεν έχει τελειώσει ακόμη για μας. Προσπαθούμε να το δουλέψουμε, σαν ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά, για να φανούμε έτοιμοι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για μας, θεωρώ ότι δώσανε όλοι τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν για 40 λεπτά σε κάθε ματς, φάση-φάση και νομίζω πως ο κόσμος αυτό το είδε. Τόσο αυτοί που το είδαν από την τηλεόραση, όσο και όσοι ήταν στο γήπεδο και τους ευχαριστούμε, γιατί η βοήθειά τους είναι υπερπολύτιμη. Ξυπνήσαμε όλοι το πρωί και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Όχι όμως επειδή δεν προσπαθήσαμε, ούτε ψάξαμε δικαιολογίες. Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αλλά πάντα πιστεύεις ότι μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο.

Δεν ήταν εύκολο, αλλά μένει αυτή η πίκρα ότι έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα του δευτέρου μάς αδικεί. Εμείς, οι προπονητές και τα παιδιά, προπονούμασταν κάθε μέρα για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Έτσι σκεφτόμασταν, δεν κάναμε σκέψεις αν αυτή η ομάδα είναι για παραπάνω ή δεν κάνει».

Σχετικά άρθρα