Στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΕΟΚ μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final-4 του Βελιγραδίου, που αρχίζει αύριο (19/5, 19:00).

Ο έμπειρος γκαρντ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πάει ως το τρίτο-τέταρτο, ενώ ξεχώρισε την κατάκτηης της Euroleague το 2012 ως την πιο ισχυρή ανάμνηση από τα Final-4 που έχει ζήσει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Για το φαβορί του Final-4 και τον Ολυμπιακό: «Με βάση όλη τη φετινή σεζόν, η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερες πιθανότητες. Έχει βάθος, έχει παίκτες με προσωπικότητα και έναν προπονητή με μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει πάει σε πάρα πολλά Final-4, έχει παίκτες έμπειρους που ξέρουν, προπονητή έμπειρο και θα έχει και τον κόσμο που είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα είναι σα να παίζει στην έδρα του. Πάει ως το τρίτο-τέταρτο φαβορί, παίζει με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης που ξέρουμε όλοι τι ομάδα είναι, έχει το πλεονέκτημα του κόσμου και δεν έχει να χάσει τίποτα».

Για την ανάμνηση που θα του μείνει από τα τέσσερα Final-4 με δύο κατακτήσεις με τον Ολυμπιακό: «Αυτό του 2012. Πέρα του ότι ήταν το 1ο, είναι και ο τρόπος που ήρθε. Ήταν να γίνουν όλα για να το πάρουμε. Ήταν σαν παραμύθι. Δε θυμάμαι να ξανάγινε τέτοια ανατροπή με βάση το ρόστερ των ομάδων και τα λοιπά. Αυτό το Final-4 θα μείνει αξιοσημείωτο. Έτσι κι αλλιώς, τις πρώτες φορές τις θυμάσαι πάντα σε όλους τους τομείς».

Σχετικά άρθρα