Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς με τη Λάρισα κι αναφέρθηκε τόσο στον Θανάση Χατζόπουλο και την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα όνειρα πρέπει να τα κυνηγάς και να προσπαθείς πάρα πολύ να τα πραγματοποιήσεις. Σίγουρα όλο αυτό χτίζεται με πολύ σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να έχεις το μυαλό σου σε αυτό που θέλεις να κάνεις κι αγαπάς. Είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα της Εθνικής.

Ο προπονητής μου, μου είπε πως αυτό μπορεί να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι μου. Εγώ είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω πάντα κι όπως μπορώ. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ θα προσπαθώ να παίζω».

Για τον Θανάση Χατζόπουλο και την AMK: «Είναι μεγάλη τιμή που φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ εδώ και 9 χρόνια. Ο κ. Χατζόπουλος έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε. Ήταν και τα προηγούμενα χρόνια δίπλα μας.

Τη στιγμή αυτή είναι σημαντική και η βοήθεια του κόσμου με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που ουσιαστικά δίνει μια ανάσα σε αυτόν. Του δίνει την πνοή να συνεχίσει να βοηθάει και να καταφέρει να φτάσει την ομάδα σ’ ένα σημείο που θα μπορεί να διεκδικεί και τίτλους».

Σχετικά άρθρα