Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην Μπαρτσελόνα ή ακόμα και στο ΝΒΑ μίλησε σε συνέντευξή του σε καταλανικό ραδιόφωνο ο Μαρκ Γκασόλ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποκλείει τίποτα και πως πρέπει πρώτα να βρει την αγωνιστική του φόρμα.

«Είμαι σε κρίσιμο στάδιο, κάνω τέσσερα βήματα μπροστά και ένα πίσω. Με υπομονή. Το σύνολο δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, έχω ακόμα μερικά βήματα να κάνω, δίχως αμφιβολία. Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να βρω τον εαυτό μου. Όταν φτάσω σε αυτό το σημείο θα δούμε, ακόμα δεν είμαι εκεί αλλά εκτιμώ κάθε τι που κάνω.

Δεν ξέρω αν η Τζιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Θα δούμε τι θα λέει το κεφάλι και το σώμα μου και πως οι αποφάσεις μου θα επηρεάσουν τους άλλους γύρω μου.

Προσπαθώ πάντα να είμαι ο ηγέτης της Τζιρόνα και να είμαι πάντα σε επαφή με τον σύλλογο. Αλλά σίγουρα θα έρθει μία μέρα που κάποιος θα το θέλει παραπάνω από εμένα και θα είμαι εντάξει με αυτό. Καταλαβαίνω την κατεύθυνση στην οποία κινείται ο σύλλογος δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Πρέπει αρχικά να υπάρχει καλή επικοινωνία και οδηγίες και μετά τα άλλα ακολουθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός σέντερ.

Σχετικά άρθρα