Καμία απολύτως σκέψη για να αποσυρθεί δεν έχει κάνει ο Μαρκ Γκασόλ, όπως ο ίδιος υποστήριξε μιλώντας στην ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ.

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμη το επόμενο βήμα, που είναι να αποσυρθώ. Έχω ακόμη μεγάλο κίνητρο και έχω ακόμη πολλή ενέργεια για να παίξω» δήλωσε αρχικά ο 35χρονος σέντερ των Ράπτορς, ενώ για τη συνέχεια του ΝΒΑ είπε:

«Πλέον, δεν συζητάμε για το αν θα παίξουμε ή όχι, αλλά συζητάμε για το πώς θα παίξουμε και πότε. Όλο αυτό το διάστημα, προσπάθησα να ζήσω, κρατώντας μόνο τα θετικά. Αυτός, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πάντα. Είναι αλήθεια πως υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα αυτό το διάστημα και υπάρχει και αρκετός φόβος, αλλά τώρα βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Ήρθε η στιγμή να δείξουμε υπευθυνότητα».

Για την καριέρα του στην εθνική ομάδα ο Μαρκ Γκασόλ τόνισε: «Στην πραγματικότητα, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου δεν ήξερα, αν θα καταφέρω να παίξω. Είναι απίστευτο που κατέκτησα δύο Παγκόσμια Κύπελλα. Πήρα το πρώτο Κύπελλο στα 20 μου και το δεύτερο στα 35. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το πρώτο όταν έκανα το ντεμπούτο μου στην εθνική και το άλλο τώρα, είναι εντελώς διαφορετικά. Ωστόσο, τα πανηγύρισα και τα δύο αρκετά».

Σχετικά άρθρα