Για ακόμα μία φορά ο Μάτζικ Τζόνσον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γιο του ΕJ, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, και σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά για τα 30ά γενέθλια στον απίστευτο γιο μου EJ! Αισθάνομαι τόσο πολύ τιμή και ευλογημένος που είσαι παιδί μου!» έγραψε ο ζωντανός θρύλος των Λέικερς, αναρτώντας μια φωτογραφία μαζί με τον EJ, τον οποίο κατ’ επανάληψη έχει στηρίξει δημόσια για τις επιλογές του.

Χαρακτηριστικά, στο παρελθόν μιλώντας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres τα εξής: «Νομίζω ότι όλο έχει να κάνει με το να μην προσπαθείτε να αποφασίσετε τι θέλετε εσείς αν είναι η να γίνουν τα παιδιά σας. Το παν είναι να αγαπάς το παιδί σου, ανεξάρτητα από το ποιος είναι και τι αποφασίζει να κάνει.

Και όταν ο γιος μου το αποκάλυψε, ήμουν τόσο χαρούμενος γι ‘αυτόν και χαρούμενος για εμάς ως γονείς. Τον αγαπάμε, ο EJ είναι καταπληκτικός. Πρέπει να υποστηρίξεις το παιδί σου, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν διακρίσεις εναντίον των γκέι. Οπότε θα πρέπει να τους υποστηρίξετε, γιατί αν δεν τους υποστηρίξετε εσείς ως γονείς ποιος θα τους υποστηρίξει;».

Σχετικά άρθρα