Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και, μεταξύ άλλων, σχολίασε το πώς αντέδρασε στην κριτική προς τον Παπαθεοδώρου, αλλά και το μέλλον του που θα είναι, όπως είπε, κάπου κοντά στην ΑΕΚ.

«Μπορώ να θυμηθώ φάση μέσα στο Ρέθυμνο. Χάσαμε στο Ρέθυμνο και έγιναν λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο. Εμφανίστηκε εκεί μπροστά ο Μαυροειδής και τους λέω «παιδιά σε δύο μήνες θα δείτε τι θα γίνει. Σας δίνω το λόγο μου». Μετά από 2-3 μήνες ήρθαν στο Ηράκλειο στον τελικό Κυπέλλου και μου είπαν «τήρησες το λόγο σου, σου δίνουμε το χέρι». Τους είπα ακούστε με. Πριν 2 χρόνια στην αρχή της χρονιάς δείτε τι κάναμε και πού ήμασταν, μην βιάζεστε».

Για την καριέρα του: «Γενικά για την καριέρα μου έχω πετύχει αυτά που ονειρευόμουν και ήθελα όταν ήμουν μικρός. Έχω κάνει μια καριέρα όχι για τίτλους. Πιο πολύ είμαι ευγνώμων για το ήθος και τι πέρασα, αλλά και τι προσπάθησα να περάσω στους νέους. Αυτό πιο πολύ θέλω να πω για την καριέρα μου».

Για τους τίτλους: «Δεν είναι προτεραιότητα. Πιο πολύ θέλω να θυμούνται τον Μαυροειδή για το ήθος για αυτά που υπηρέτησε, για το πώς θα τον θυμούνται. Η επιστροφή μου ήταν και ένα παράσημο μετά απ’ όλα αυτά που πέρασα να γυρίσω και να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Ήταν μεγάλη επιτυχία».

Για το μέλλον του: «Περνάνε τα χρόνια, το καταλαβαίνω. Δεν είμαι αυτός που ήμουν μικρός. Το καταλαβαίνω και λόγω ηλικίας. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να δίνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτό με ενδιαφέρει αυτό θέλω να κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει και φέτος. Έτσι κι αλλιώς κάπου κοντά στην ΑΕΚ θα είμαι. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά κάπου εκεί τριγύρω θα είμαι».

Σχετικά άρθρα