Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7th Summer Camp by Amilla Peristeriou Basketball Academy “CHALLENGE THE GAME” που διεξήχθη στο κλειστό Γήπεδο Μπουρναζίου, έδρα της Ακαδημίας και διήρκησε τρείς περιόδους (21-25/6 , 28/6-02/07, 05-09/7 ).

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:

➡️Στο σύνολο και των τριών περιόδων συμμετείχαν 70 αθλητές από την Ακαδημία μας και όχι μόνο!!
Όσοι βρέθηκαν κοντά μας έδωσαν τα πάντα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ώστε να βελτιωθουν υπό της οδηγίες των προπονητών μας!!
💯Οι 5 προπονητικοι σταθμοί είχαν ως αντικείμενο τα fundamentals του αθλήματος σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών επίθεσης και άμυνας !!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπεύθυνο Ακαδημίας μας Κοτσιαριδα Θοδωρή για τον σχεδιασμό αλλά και το όλο τρέξιμο του καμπ σε άμεση επαφή με τον συνεργάτη του και δημιουργό του ασκησιολογιου Αλεξανδρίδη Αλεξάνδρου αλλά και τους προπονητές Σειζη Αλέξανδρο ,Καμπιτη Δημήτρη, Τσαγκοπουλο Νίκο, Μπαλτά Ανθή!!
💪Η όρεξη τους μοναδική, πέρασε όχι μόνο στους αθλητές που τα έδωσαν όλα στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό την εξέλιξη και την χαρά του παιχνιδιού αλλά ακόμα και στους καλεσμένους που φέτος μας τίμησαν με τη παρουσία τους και ευχαριστούμε πολύ για αυτό ( με σειρά εμφάνισης) :
✅ Κουστενης Τζίμης (Προπονητής Α1 /Δημοτικός Σύμβουλος Δήμος Περιστερίου/Επικεφαλής τμήματος μπάσκετ Δήμου Περιστερίου) – 1η περίοδος
✅ Τσικλκηρας Άγγελος (Προπονητής Α1)- 1η περίοδος
✅ Λούκα Βασιλική (Αθλήτρια Εθνικής Γυναικών)- 2η περίοδος
✅Μουκουβινας Βασίλης (Πρόεδρος Άμιλλας Περιστεριου) -1η/2η/3η περίοδοι
✅ Παχατουριδης Ανδρέας (Δήμαρχος Δήμου Περιστερίου ) -2η περίοδος
✅Πλεστης Αλέξανδρος (Πρόεδρος ΟΠΑΑΠ του Δήμου Περιστεριου) -2η περίοδος
✅Δημητρίου Θανάσης (Αντιπρόεδρος ΟΠΑΑΠ & Υπεύθυνος Αθλητισμού Δήμου Περιστεριου) -2η περίοδος
✅ Μουράτος Βασίλης (Αθλητής Εθνικής Ανδρών)
🙏Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, καλεσμένους, αθλητές και φυσικά τους προπονητές μας που έφεραν με μεγάλη χαρά εις πέρας το πρόγραμμα, όπως και τους γονείς για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια!!


Το σωματείο μας εύχεται σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι με υγεία και πολύ μπάσκετ!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!!!
*Ευχαριστούμε πολύ όλους για την τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων (Αθλητές, προπονητές, καλεσμένους, γονείς)
**Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Περιστερίου για την λειτουργία των κλιματιστικών που συνέβαλε στο μέγιστο για τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής του Καμπ μας!!!
#amillabc #amilla_history #camp #basketball_camp #basketball #academies #love_basketball #top

Σχετικά άρθρα