Τo απόγευμα της Τετάρτης 24/11 αναχωρεί η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον πρώτο αγώνα της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το μεσημέρι της Τρίτης 23/11 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έγινε η πρώτη προπόνηση.

Σ’ αυτήν έδωσαν ήταν παρόντες τόσο ο Μιχάλης Λούντζης του Ολυμπιακού όσο και ο Βασίλης Καββαδάς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν κανονικά στο Νιούκαστλ για την αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία την προσεχή Πέμπτη (25/11).

Αντιθέτως ο Λεωνίδας Κασελάκης, που ήταν μεταξύ των παικτών των «αιωνίων» που είχαν κληθεί στην προεπιλογή, θα μείνει γι’ αρχή εκτός προκειμένου να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ζενίτ για την Euroleague.

Την προεπιλογή της Εθνικής απάρτιζαν οι Δημήτρης Κατσίβελης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Νίκος Χουγκάζ και Γιάννης Κουζέλογλου.

Σχετικά άρθρα