Με κόσμο θα γίνει ο αγώνας Κυπέλλου Γυναικών Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο νικητής του οποίου θα προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση που διεξάγεται την Κυριακή (24/12, 13:00, θα μεταδοθεί από το ERTSports 1) θα έχει την παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τον Ερασιτέχνη να ζητά από τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

«Η διοίκηση του Συλλόγου ζητά από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην απαντήσει σε καμία πρόκληση.

Το ζητούμενο όλων είναι να γίνει κανονικά ο αγώνας και να μην δοθεί η παραμικρή εξωαγωνιστική αφορμή για να χάσει η ομάδα μια νίκη που θα την φέρει κοντά στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Στη σύσκεψη των μέτρων αποφασίστηκαν τα εξής που ενδιαφέρουν τους φιλάθλους:

-Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα διαθέσει αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους, ονομαστικοποιημένα/αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτήρια.

– Οι θύρες του Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*, την ημέρα του αγώνα (24/12/2023), να ανοίξουν δύο (2)ώρες νωρίτερα, ήτοι την 11:00 ́ώρα.

-Να αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*, φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ονομαστικό εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

-Από τις διατιθέμενες προς το σκοπό αυτό αστυνομικές δυνάμεις (περιπολίες κ.λ.π.) να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους θεατές, περιμετρικά του Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*,ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευτικών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπουν κανονικά απλά παρακαλούνται να έρθουν νωρίτερα για να διευκολυνθεί η άμεση είσοδο τους στο γήπεδο».