Στην… απομακρυσμένη Ικαρία γίνεται πολύ αξιόλογη δουλειά στο αναπτυξιακό μπάσκετ και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο 2ο Ίκαρος Basketball Camp.

Σε ένα απολαυστικό τριήμερο… γεμάτο μπάσκετ που έλαβε χώρα στο διάστημα 17-19 Ιουλίου και είχε καλεσμένους 8 προπονητές, έναν ψυχολόγο και μια καθηγήτρια yoga, τα παιδιά πήραν σημαντικές εμπειρίες και έμαθαν πράγματα σημαντικά για το μέλλον, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη και τον εκ των αστέρων του Περιστερίου, Αλέξανδρο Σιγκούνα. Οι δύο σημαντικοί παίκτες είπαν αυτά που ήθελαν στα παιδιά και έκατσαν αρκετή ώρα μαζί τους, βγάζοντας φωτογραφίες και υπογράφοντας άπειρα αυτόγραφα!

Το camp που προσέλκυσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 105 παιδιών έγινε με πρωτοβουλία και οργάνωση του γνωστού “μπόμπερ” των παρκέ της περιοχής, Στέργιου Μυτιλινιού, ο οποίος έχει γράψει μια σημαντική διαδρομή στο χώρο και πήρε την πρωτοβουλία να κάνει κάτι όμορφο για το νησί και κυρίως για τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ.

Σχετικά άρθρα