Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στην Καβάλα, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τους αγώνες της στον 1ο όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2, παίζοντας με… μπασκετμπολίστες και αθλητές του kick boxing!

Αυτό δήλωσε την Τρίτη (16/11) ο γενικός αρχηγός του ΑΟΚ, Γιώργος Μανάφης, αναφέροντας ότι από τους 16 αθλητές του τωρινού ρόστερ μόνο οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές κι ενώ θα περιμένουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου για να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (21/11) οι «αργοναύτες» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Πιερικό για την 3η αγωνιστική και με βάση τα λεγόμενα του γενικού τους αρχηγού είναι προφανές ότι σε κάθε παιχνίδι θα κινδυνεύουν με ταπεινωτικές ήττες, μέχρι τουλάχιστον να σχηματιστεί ένα ρόστερ με κανονικούς ποδοσφαιριστές…

«Στο παιχνίδι με την Καλαμαριά δεν κατεβήκαμε γιατί δεν είχαμε ούτε ένα επαγγελματικό δελτίο. Και αυτό και το παιχνίδι με την Καρδίτσα θα πάρουν την δικαστική οδό. Στο δεύτερο ματς, με την Καρδίτσα, τα δελτία είχαν έρθει, αλλά τα παιδιά είχαν κάνει πρώτη εγγραφή. Δηλαδή δεν είχαν ποτέ πριν ποδοσφαιρικό δελτίο σε ερασιτεχνικό σωματείο. Είχαμε δηλώσει παιδιά από τον χώρο του μπάσκετ και του kick boxing.

Από τους 16 αθλητές οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές. Είναι απλά Καβαλιώτες και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Θα πάμε έτσι μέχρι τέλη Δεκεμβρίου για να μην τρώμε μείον βαθμούς, όταν και θα μπορούμε να κάνουμε ξανά μεταγραφές. Είχαμε στείλει τον φάκελο μέσα Αυγούστου και τέλη του μήνα περιμέναμε την απόφαση. Η προετοιμασία έγινε κανονικά και κάναμε μεταγραφές για Σούπερ Λιγκ 2. Η απόφαση που βγήκε έλεγε ότι η Καβάλα δεν παίρνει αδειοδότηση. Μετά τις 17, όταν και τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, η ομάδα δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά ήταν αργά. Επειδή η ομάδα μας ήταν επαγγελματική δεν μπορούσαμε να βάλουμε ερασιτέχνες», είπε ο Γ. Μανάφης στο Μetropolis 95,5.

Σχετικά άρθρα