Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την Εθνική Ανδρών, καθώς όλοι οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι παρόντες για το πολύ κρίσιμο ματς με την Τουρκία (25/2) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ύστερα από τη συνάντηση που είχαν τα μέλη της διοίκησης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, αποφασίστηκε να δοθεί το «πράσινο φως» ώστε να είναι διαθέσιμοι παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου, ο Λαρεντζάκης, ο Λούντζης, ο Ντόρσεϊ και ο Πρίντεζης στις υποχρεώσεις της «επίσημης αγαπημένης».

Βασική προϋπόθεση στην παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού σε εκείνες τις υποχρεώσεις της Εθνικής είναι να μην αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες φιλοξενούν την Αρμάνι Μιλάνο στις 24 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ, ενώ στις 25 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Τουρκία και στις 28 του ίδιου μήνα το δεύτερο ραντεβού των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων στην Κωνσταντινούπολη.

Την Παρασκευή (4/2) είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Βαγγέλη Λιόλιου και με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκού για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Σχετικά άρθρα