Μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι Λέκερς στην παράταση επί των Γκρίζλις, κάνοντας το 3-1, οι συμπαίκτες του ΛεΜπρόν Τζέιμς τον υποδέχθηκαν στα αποδυτήρια με… βελάσματα κατσίκας!
Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να δείξουν ο ηγέτης τους είναι ο GOAT του NBA. Ο ΛεΜπρόν είχε 22 πόντους (7/11 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 5/7 βολές), 20 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέας μετά από 1.693 ματς!), 7 ασίστ, ενώ ήταν αυτός που πέτυχε το καλάθι που έστειλε το ματς στην παράταση.
Επιπλέον έγινε ο μόλις δεύτερος παίκτης στην ιστορία των Λέικερς που ολοκληρώνει αγώνα της post season με 20+ πόντους και 20+ ριμπάουντ μετά τον Σακίλ Ο’Νιλ, στα πλέι οφ της σεζόν 2003-2004.
Lakers squad was making goat noises when LeBron walked into the locker room 🤣 🤣🤣 pic.twitter.com/cMXUroqg2t
— NBA TV (@NBATV) April 25, 2023