Ο Παναθηναϊκός διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορία του και η… σκούπα που συνέβη πραγματικά έχει προκαλέσει τεράστιο αντίκτυπο!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε δημόσια στο instagram για τις εξελίξεις στο «τριφύλλι». Μεταξύ άλλων χρησιμοποίησε την ατάκα «μέχρι τέλους», εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο, ενώ τόνισε πως ξόδεψε από την τσέπη του 3.000.000 ευρώ για την ομάδα.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Να έχεις βγει ξεκάθαρα και να λες πωλείται η ΚΑΕ και να μην υπάρχει η παραμικρή πρόταση από Παναθηναϊκάρες και μη… Ούτε μισή. Μόνο κάτι fundασματα.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα «ποιος θα τρέξει τον Παναθηναϊκό;» θα έπαιρναν το 101%. Κι αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό projcect για το παρόν και το μέλλον, φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα με… 8 ξένους, σε μία περίοδο που λόγω συνθηκών στόχος δεν είναι η Ευρώπη αλλά να χτιστεί κάτι υγιές.

Να έχεις μία εικόνα που δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και μήνες τώρα δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Και να στηρίζεις εμμονικά επιλογές που ξεκάθαρα δεν σου έχουν βγει.

 

Να έχεις δώσει εν λευκώ τη διαχείριση των οικονομικών στον πιο στενό σου συνεργάτη με ξεκάθαρη εντολή έσοδα-έξοδα και αυτός να σε αναγκάζει λόγω αστοχιών να βάλεις και 3.000.000 ευρώ σε μία σεζόν που διασύρεσαι εντός γηπέδου από ομάδες με υποπολλαπλάσια μπάτζετ στην Ευρώπη κι αγκομαχείς για να νικήσεις τις «μικρές» ομάδες στην Ελλάδα…. Ναι λοιπόν για όποιον δεν το ξέρει η φετινή χρονιά μου έχει κοστίσει ήδη 3.000.000 ευρώ!

Και μετά από όλα αυτά αντί να αφήνεις τους αποκλειστικά υπεύθυνους να επωμιστούν τις συνέπειες μέχρι τέλους, να τις παίρνεις πάνω σου ελπίζοντας σε πιθανή αλλαγή εικόνας ενόψει τελικών, αλλά κυρίως για να χτιστεί σωστή η επόμενη χρονιά.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ»

Σχετικά άρθρα