Η ΑΕΚ δικαιώθηκε στο πρόσφατο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ανατρέποντας την αρνητική εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης κι έτσι θα αγωνιστεί κανονικά στη Basket League της νέας σεζόν.

Στην Ένωση, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους… Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Δικέφαλος», ο Μάκης Αγγελόπουλος προανήγγειλε ότι οι επιθέσεις τους θα κλιμακωθούν.

«Καταρχάς αυτή η απόφαση είναι μία μεγάλη δικαίωση της ΑΕΚ. Το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τις επιθέσεις, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ξέρουμε τα λάθη μας τα αναγνωρίζουμε, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, αλλά δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με την ομάδα μας και την ιστορία μας. Τη “Βασίλισσα” πρέπει όλοι να τη σέβονται για όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στο ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν μας σέβονται, θα μας φοβούνται! Δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις από παράκεντρα εξουσίας και δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της ομάδας η οποία υποστήριξε ότι δέχεται πόλεμο: «ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Δεχόμαστε “πόλεμο” γιατί δεν μας θέλουν. Δεν μας γουστάρουν. Αλλά εμείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε καμία μάχη και κανένα πόλεμο».

Σχετικά άρθρα