Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΟΚ κάλεσε τις ομάδες που επιθυμούν να διεκδικήσουν την wild card και συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1 για τη σεζόν 2019-2020 να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου.
Ο Κόροιβος Αμαλιάδας και ο Ερμής Αγιάς φέρονται αυτή τη στιγμή οι δύο επικρατέστερες ομάδες για να πάρουν την wild card.
Η 14η ομάδα της Α1 αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
“Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία και τις Κ.Α.Ε. που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης για την πλήρωση της κενής θέσης στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην προβλεπόμενη από τον Κανονισμό διαδικασία επιλογής, με τη κατάθεση στην Ε.Ο.Κ. φακέλου στον οποίο θα περιέχονται όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα στοιχεία, μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και μέχρι ώρα 14.00.
* Επισημαίνεται ότι οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία αδειοδότησης είναι αυτές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις θα απευθύνονται στην γραμματεία της Επιτροπής κ. Βάσω Μπεσκάκη”.


