Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εγκαινίασε την Πέμπτη (9/4) την σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων προπονητικής, όπου πρώτος καλεσμένος ήταν ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ο έμπειρος προπονητής παρουσίασε το θέμα: «Προγραμματισμός εβδομαδιαίας προπόνησης αγωνιστικής περιόδου, με 1-2 παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα». Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη, αφού χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Το σεμινάριο απευθυνόταν κυρίως σε προπονητές, όπου είχαν την ευκαιρία αρκετοί προπονητές από Κύπρο και Ελλάδα να συμμετέχουν στο σεμινάριο και να στείλουν τις δικές τους ερωτήσεις προς τον κ. Φραγκιά, οι οποίες απαντήθηκαν στο δεύτερο μέρος του.

Πέραν των προπονητών ωστόσο, υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον για το σεμινάριο από σύσσωμο τον καλαθοσφαιρικό κόσμο, όπου το παρακολούθησαν επίσης αρκετοί καλαθοσφαιριστές όλων των ηλικιών, παράγοντες, γονείς, φίλαθλοι, κ.α.

Θυμίζουμε πως τα διαδικτυακά σεμινάρια προπονητικής θα συνεχιστούν για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, όπου κάθε Πέμπτη θα μεταδίδεται ζωντανά από την σελίδα της ΚΟΚ στο Facebook και ένα νέο σεμινάριο.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων για τον Απρίλιο:

16/04 – 19:00 – Μάκης Γιατράς

23/04 – 19:00 – Λίνος Γαβριήλ

30/04 – 19:00 – Χρήστος Σερέλης

Σχετικά άρθρα