Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρότι έχει μαζί της συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.
Σήμερα (29/5) η Βίρτους Μπολόνια διέψευσε ότι ασχολείται με τον Σέρβο σέντερ, ωστόσο δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρέανι, υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ασχολείται με τον Μιλουτίνοφ, αλλά δεν είναι η μοναδική, αφού το ίδιο ισχύει για Βίρτους και Φενέρμπαχτσε.
Στο μεταξύ οι Πειραιώτες θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του Φαλ, ενώ με επίσημη ανακοίνωσή τους πριν από λίγες ημέρες διέψευσαν οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο.
Virtus Bologna, Fenerbahçe and Olympiacos Piraeus have expressed a lot of interest in Nikola Milutinov. The Serbian center has a year contract left with CSKA Moscow but is unlikely to continue with the Russians without EuroLeague.#Basketball #Baloncesto #EuroLeague #Transfers
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) May 29, 2022