Τις σκέψεις του αναφορικά με την πρωτοφανή κατάσταση που υπάρχει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό εξαιτίας της πανδημίας εξέφρασε ο Παντελής Γεωργιανός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 28χρονος γκαρντ και αρχηγός του Πανσερραϊκού στο SerresBasket:

«Αυτό που ζούμε είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς. Προέχει βέβαια η υγεία. Από το προηγούμενο λοκ-ντάουν μέχρι κι αυτό έχουμε δώσει ελάχιστους αγώνες. Μετά την προετοιμασία του Αυγούστου πάνω που ξεκινήσαμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας στο γήπεδο σταμάτησε το πρωτάθλημα.

Θα είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς αν διακοπούν οριστικά τα πρωταθλήματα. Πώς θα επανέλθουμε τον Σεπτέμβριο;
Υπάρχουν αθλητές στην Α2 και στη Β’ Εθνική που βιοπορίζονται από το Μπάσκετ, κάποιοι έχουν και οικογένειες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη καθημερινότητά τους. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Έχουν δίκιο και αυτοί που μας έκλεισαν, αφού όπως ανέφερα πάνω απ’ όλα είναι η υγεία, αλλά έχουμε δίκιο και εμείς.
Στις ομάδες δεν υπήρξαν κρούσματα, προσέχαμε αρκετά και τηρούσαμε τα πρωτόκολλα.

Τουλάχιστον ας μας επιτρέψουν να προπονηθούμε στα κλειστά γυμναστήρια. Να πάμε στα ανοιχτά γήπεδα για να γυμνασθούμε; Κι αν χτυπήσουμε;

Στον Πανσερραϊκό ακολουθούμε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης βάσει συνεννόησης του προπονητή με τον γυμναστή, κ. Καννά. Τρέξιμο στο σπίτι, τρέξιμο έξω και ο καθένας με τα μέσα που διαθέτει γυμνάζεται. Βλέπω στο τέλος να το γυρίζω στον στίβο.

Δυστυχώς και ο καιρός δεν βοηθάει τώρα, με τις βροχές και το κρύο. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να βρεθεί μια λύση!».

Σχετικά άρθρα