Ο Παπάγος πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, με τους «Στρατηγούς» να έχουν σε σπουδαία μέρα το δίδυμο τον ψηλών του, με τους Μελισσαράτο και Φιλιππάκο να σπάνε και οι δύο ρεκόρ καριέρας.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος αρχικά έσπασε ρεκόρ με τις 8 τάπες του, επίδοση η οποία αποτελεί από τις κορυφαίες της κατηγορίας, ενώ συνολικά είχε 27 πόντους με 7/11 βολές, 10/12 δίποντα, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου μέχρι στιγμής «μετράει», 14,7 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 1,8 τάπες ανά αγώνα.

Από την άλλη ο Πάνος Φιλιππάκος με τις 8 ασίστ του, πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του σε αυτό το κομμάτι, με τον ίδιο να τελειώνει το παιχνίδι με 22 πόντους, έχοντας 9/13 δίποοντα, 1/4 τρίποντα και 8 ριμπάουντ. Συνολικά μέχρι στιγμής ο άλλοτε παίκτης του Φάρου, του Πανιωνίου και του Κοροίβου έχει 13,2 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 1,4 τάπες ανά αγώνα.

Οι δύο τους αποτελούν το καλύτερο δίδυμο της φετινής κατηγορίας και όντας σε τέτοια κατάσταση, οι «Στρατηγοί» ατενίζουν τη συνέχεια με μεγάλη αισιοδοξία.

Σχετικά άρθρα