Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αθλητές και οι προπονητές που εδώ και μήνες διαμαρτύρονται για το παρατεταμένο lockdown στον Αθλητισμό.

Από εκεί που περίμεναν έστω και την ύστατη στιγμή να ανοίξουν τα γήπεδα και να γίνει επανεκκίνηση των μικρών κατηγοριών, όχι μόνο δεν αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, αλλά το νέο σκληρό lockdown στην Αττική, όπως φαίνεται, έδωσε τη χαριστική βολή.

Μοναδική διέξοδος πλέον για τους αθλητές είναι το εξωτερικό. Η λύση του να βρουν ομάδα, δηλαδή… δουλειά στο εξωτερικό, δείχνει μονόδρομος για τα νεαρά παιδιά καθώς η μαμά πατρίδα δεν μπορεί να τους εγγυηθεί τίποτα (και) στον χώρο του Αθλητισμού.

Μετά λοιπόν την εξαγωγή επιστημόνων μακριά από τα σύνορά μας, θα έχουμε και δεύτερο κύμα εξαγωγής, αυτή τη φορά αθλητών!

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα νεαρού αθλητή κορυφαίας ομάδας της Basket League, ο οποίος είναι πολύ κοντά σε ρήξη με την ομάδα του, αφού βρέθηκε για μια ακόμα φορά εκτός 12άδας και σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό. Φανταστείτε λοιπόν πώς νιώθουν οι αθλητές που βρίσκονται στον… πάγο εδώ και περίπου έναν χρόνο!

Τελικά αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πως το καλύτερο προϊόν εξαγωγής μας είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

Σχετικά άρθρα