Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αθλητές και οι προπονητές που επί μήνες διαμαρτύρονταν για το παρατεταμένο lockdown στον Αθλητισμό.

Από εκεί που περίμεναν έστω και την ύστατη στιγμή να ανοίξουν τα γήπεδα και να γίνει επανεκκίνηση των μικρών κατηγοριών, όχι μόνο δεν αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, αλλά το νέο σκληρό lockdown που επιβλήθηκε στην Αττική, τους έδωσε τη χαριστική βολή.

Μοναδική διέξοδος πλέον για τους αθλητές είναι σε μεγάλο το εξωτερικό. Η λύση του να βρουν ομάδα, δηλαδή… δουλειά στο εξωτερικό, δείχνει μονόδρομος για τα νεαρά παιδιά καθώς η μαμά πατρίδα δεν μπορεί να τους εγγυηθεί τίποτα (και) στον χώρο του Αθλητισμού. Τα κρούσματα αυξάνονται, η οικονομία έχει ματώσει και το κλίμα είναι αν μη τι άλλο αβέβαιο.

Μετά λοιπόν την εξαγωγή επιστημόνων μακριά από τα σύνορά μας, θα έχουμε και δεύτερο κύμα εξαγωγής, αυτή τη φορά αθλητών!

Είναι χαρακτηριστικά τα παραδείγματα νεαρών αθλητών πρωτοκλασάτων συλλόγων, οι οποίοι σκέφτηκαν πολύ σοβαρά να φύγουν και να αναζητήσουν την τύχη του στο εξωτερικό. Φανταστείτε λοιπόν πώς νιώθουν οι αθλητές που βρέθηκαν στον… πάγο εδώ και πάνω από έναν χρόνο στα μικρότερα πρωταθλήματα!

Τελικά αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πως το καλύτερο προϊόν εξαγωγής μας είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

Σχετικά άρθρα