Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν μίλησε ο Κουίνσι Ποντέξτερ, υποστηρίζοντας μάλιστα πως βρέθηκε κοντά στον… θάνατο!

Ο νυν γκαρντ/φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς είχε μείνει δύο χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω συνεχόμενων επεμβάσεων με αποτέλεσμα να δεχθεί σκληρή κριτική από τους φίλους των Πέλικανς.

Και αυτό διότι βάσει συμβολαίου πληρωνόταν κανονικά από την ομάδα. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι κινδύνευσε ακόμα και να χάσει τη ζωή του!

Συγκεκριμένα είχε διαγνωστεί με «χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη (MRSA)», ένα ιός που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στο θάνατο!

«Δεν θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Δεν ήθελαν κανείς να με λυπηθεί. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο έβλεπα διάφορα σχόλια στο twitter τα οποία έλεγαν ότι κοροϊδεύω και ότι κάθομαι σπίτι και τρώω τα χρήματα. Όχι. Πάλευα για την ζωή μου. Κόντεψα να πεθάνω» δήλωσε o Ποντέξτερ στο ESPN και συνέχισε:

«Με έλεγχαν κάθε δύο ώρες στο νοσοκομείο. Μου έδιναν τρεις σακούλες αντιβιοτικά τη μέρα. Τα φάρμακα με κρατούσαν ζωντανό. Ήταν τρελό αυτό που συνέβαινε! Οι γιατροί δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς κατάφερα και έγινα τόσο γρήγορα καλά. Πριν από λίγους μήνες κανείς δεν ήξερε τι θα γίνει και τώρα μπορώ να παίξω και πάλι μπάσκετ. Είναι ένα θαύμα».

Σχετικά άρθρα