Στην πόλη της Πρέβεζας και στο 6ο “Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας” βρίσκονται ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Κακιούζης και ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο κ. Κακιούζης, ο οποίος κατάγεται από την Πρέβεζα, και ο κ. Αλεξανδρής βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα γήπεδα μπάσκετ του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών, ενώ έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του 3on3 για την άρτια διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του Σ.Κ. Νικόπολη κ. Λ. Καρασαβόγλου τίμησε τον κ. Αλεξανδρή και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στο τουρνουά, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε και πάλι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόσκληση που δέχθηκε και έδωσε την υπόσχεσή του πως θα βρίσκεται κάθε χρόνο στην Πρέβεζα.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για τα λόγια του, ήταν πολύ τιμητικά για εμένα και θα ήθελα να σας πω γιατί η επόμενη βράβευση είναι ενός αθλητού που έγραψε μια πολύ μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και στο ευρωπαϊκό και στην Εθνική ομάδα και επειδή πολλά παιδιά από εσάς ονειρεύεστε να κάνετε καριέρα θα ήταν πολύ σημαντικό να έχετε σαν πρότυπο, τον Μιχάλη τον Κακιούζη. Και για ένα ακόμη λόγο γιατί όπως μου είπε και προηγουμένως η καταγωγή του είναι από εδώ και οι γονείς του ζουν στην Πρέβεζα. Είναι το ιδανικό πρότυπο για όλα τα νέα τα παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ» τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, ενώ στη συνέχεια ο κ. Θοδωρής Μυζίκος παρέδωσε μια συμβολική πλακέτα στον κ. Κακιούζη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

«Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Για μένα το να με βραβεύει ο τόπος μου είναι από τα πιο σημαντικά που μπορεί να μου συμβεί. Πραγματικά όλος ο κόσμος είναι εδώ μαζεμένος, δεν το περίμενα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση, δείχνει ότι η δουλειά που κάνετε έχει αποτέλεσμα. Το λίγο που είδα οι αγώνες είναι πολύ ανταγωνιστικοί, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αλεξανδρή γιατί δε του έχω δώσει χρήματα, αν του είχα δώσει θα έλεγε λιγότερα για μένα. Πραγματικά είναι μεγάλη μου τιμή τα λόγια του. Πάλι σας ευχαριστώ πολύ, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Εύχομαι να είστε πάντα καλά, πάντα ευτυχισμένοι, να χαμογελάτε και να μην σταματήσετε να ονειρεύεστε ποτέ» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κακιούζης.

Πηγή: atpreveza.gr

Σχετικά άρθρα