«Χείμαρρος» ήταν σε ανάρτησή του στο facebook ο Μιχάλης Θάνος, ο οποίος ξεσπάθωσε εναντίον όσων, όπως λέει, «αποφάσισαν να μηδενίσουν 30 χρόνια πορείας».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ, ο έμπειρος προπονητής:

«Είμαι από τους άτυχους που για πολλά χρόνια είχαν οικονομική εξάρτηση αποκλειστικά από το basket. Με τις οποίες δυσκολίες κατάφερα και επιβίωσα.

Οι αρνητικές συνέπειες είναι λίγο πολύ γνωστές και αφορούν σε προσωπικό, οικονομικό και φυσικά οικογενειακό περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια έκανα το λάθος της εξάρτησης οικονομικά από το μπάσκετ, πράγμα που επιπλέον δημιουργεί και εξαιτίας αυτού σοβαρά προβλήματα στην διαχείριση καταστάσεων.

Σε όλη αυτήν την διαδρομή πορεύτηκα με το ίδιο χαρτί, αυτό της Γ κατηγορίας, που όμως αποκτήθηκε μετά από μια διαδικασία στην οποία καθηγητές υπήρξαν αρκετοί γνωστοί Προπονητές καθηγητές ΤΕΦΑΑ (Αποστολίδης – Ταυρόπουλος – Μίσσας – Τσοσκουνογλου κλπ).

Έχοντας πλέον μετά την εγγραφή μου στο σύνδεσμο το 1992 (844/92) συμπληρώσει κοντά 30 χρόνια ως μέλος και έχοντας παρακολουθήσει πάνω από 40 σεμινάρια, έρχεται ένας νόμος να καταργήσει με το έτσι θέλω άμεσα η σε βάθος χρόνου τα πάντα.

Έχοντας λύση το πρόβλημα το βιοποριστικό πλέον εκτός μπάσκετ, θα βοηθήσω με ότι χρειαστεί για τα νέα παιδιά κυρίως να αποφύγουν συμπληγάδες σαν αυτές που εγώ πέρασα, δεν θα μπω όμως επουδενί στην διαδικασία να ασχοληθώ με την οποιαδήποτε αναβάθμιση της κατηγορίας μου επειδή απλά κάποιοι αποφάσισαν να μηδενίσουν 30 χρόνια καλής η κακής πορείας.

Χάρισμά σας τα διπλώματα».

Σχετικά άρθρα