Σχόλιο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται τη λύση του Πάμπλο Λάσο για την τεχνική ηγεσία, αλλά και για τη γενικότερη πολιτική που ακολουθεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε ο Ρίτις Βισνιάουσκας.

«Είναι πολύ σημαντικό για τον Ράντονιτς να τον στηρίζει τόσο ανοιχτά ο Γιαννακόπουλος» δήλωσε ο Ντονάτας Ουρμπόνας, με τον συμπαρουσιαστή του να παίρνει στη συνέχεια το λόγο.

«Μιλάμε για τον Γιαννακόπουλο. Πρέπει να παίρνεις τα λόγια του στα σοβαρά; Σε μία εβδομάδα ή ακόμη και σε δύο ημέρες από τώρα μπορεί να λέει διαφορετικά πράγματα, ή να κάνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχε πει. Αν ήμουν στη θέση του Λάσο θα ζητούσα συμβόλαιο για 3,5 χρόνια, οπότε ακόμη και αν με απέλυε θα έπαιρνα αποζημίωση», είπε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα