Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι ότι η ομάδα ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Σέρβος σέντερ:

«Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, όχι μόνο εγώ και το πιο σημαντικό είναι η νίκη που πήραμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια και θέλουμε να πάρουμε όσες νίκες περισσότερες γίνεται» ανέφερε αρχικά.

Για τη στήριξη του κόσμου στην αρχή του αγώνα: «Σήμαινε πολλά για εμένα. Μου έδωσε ενέργεια, ιδιαίτερη ώθηση και αυτοπεποίθηση αφού δεν ξεκίνησα καλά. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να ανεβάσω την απόδοσή μου».

Για το παιχνίδι: «Νομίζαμε πως το ματς είχε τελειώσει και χαλαρώσαμε. Η Euroleague είναι δύσκολη και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Αντιδράσαμε καλά στο τέλος. Όμως δε θα έπρεπε να βάλουμε σε κίνδυνο το παιχνίδι. Ήμασταν στο +15 και δεν έπρεπε να βγάλουμε το πόδι από το γκάζι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμόC.

Για την κατάστασή του: «Νομίζω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν είμαι ακόμα στο επιθυμητό σημείο αγωνιστικά και όπως ήμουν το καλοκαίρι. Πρέπει να δουλέψω».

Για την αλλαγή του χρόνου με τον Λεσόρ και παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύς κόσμος. Άλλο κομμάτι είναι η δουλειά, άλλο η ζωή έξω από το γήπεδο. Δε μιλάμε μεταξύ μας για τα αθλήματα, αλλά για τη ζωή μας».

Σχετικά άρθρα