Ο Κρις Μίντλετον αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της παραμονής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, τονίζοντας ότι θα στηρίξει την απόφαση του Greek Freak, όποια και αν είναι αυτή.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας σταρ έχει δικαίωμα μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου να ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία με την ομάδα του Μιλγουόκι.

«Σέβομαι τον Γιάννη. Βρισκόμουν σε αντίστοιχη κατάσταση πέρυσι και μου είπε τι αισθανόταν, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω κι εγώ τώρα», τόνισε ο Μίντλετον αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Νομίζω ότι είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι αυτή τη στιγμή. Έχουμε περάσει 8 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει πολλά όλο αυτό το διάστημα, οπότε, στο τέλος της ημέρας, θέλω αυτό που είναι καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του» είπε αρχικά ο Μίντλεντον για να προσθέσει στη συνέχεια ότι:

«Ο Γιάννης ξέρει πόσο θέλω να μείνει στην ομάδα και να υπογράψει αυτή την επέκταση συμβολαίου, αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρει μαζί με την οικογένειά του, επειδή αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή του.

Ό,τι και αν αποφασίσει, ξέρει ότι θα τον στηρίξω στο μέγιστο, κάτι που του έχω πει. Του είπα την άποψή μου και θα προσπαθήσω να τον πείσω, αλλά στο τέλος της ημέρας θα τον αγαπάω πάντα και θα εκτιμώ όσα έχει κάνει».

Σχετικά άρθρα