Το Eurohoops Olympia Basketball Camp είναι ενάντια στον εκφοβισμό και την περιθωριοποίηση των παιδιών και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Bullying ετοίμασε ένα πολύ όμορφο βίντεο.

Βασικό χαρακτηριστικό στοιχείο του Eurohoops Olympia Basketball Camp είναι η αξιολόγηση δεξιοτήτων των αθλητών και αθλητριών πριν από την έγκριση συμμετοχής τους, με στόχο την ποιοτική και στοχευμένη προπονητική παρέμβαση, αλλά και το υψηλό επίπεδο των προπονητικών ερεθισμάτων που θα λάβει ο κάθε αθλητής, αποτελώντας έτσι έναν κορυφαίο μπασκετικό προορισμό.

Η φετινή χρονιά του Eurohoops Olympia Basketball Camp ξεκινά στις 23 Ιουνίου και η Αρχαία Ολυμπία και το OBC είναι απόλυτα έτοιμοι να φιλοξενήσουν παιδιά από όλο τον κόσμο στο καλύτερο διεθνές προπονητικό καμπ της Ευρώπης.

«Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα συνδυασμού διαφορετικών δεξιοτήτων όπου ο κάθε αθλητής πρέπει να τις εκφράσει σε μία ολοκληρωμένη κίνηση/έκφραση μέσα στο γήπεδο στιγμιαία. Αυτό είναι το κορυφαίο στοιχείο που μετατρέπει το basketball σε ένα άθλημα τόσο συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα και τόσο δύσκολο. Στο Olympia Basketball Camp, προσφέρουμε ολόκληρο αυτό το φάσμα ερεθισμάτων και δεξιοτήτων που έχει ανάγκη ένας σύγχρονος αθλητής καλαθοσφαίρισης» τονίζει ο τεχνικός διευθυντής του Eurohoops Olympia Basketball Camp, Κωνσταντίνος Μελέτης, το οποίο φέτος αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας.

Σχετικά άρθρα