Το ομορφο ταξίδι στο χρόνο συνεχίζεται με την ίδια σταθερότητα και συνέπεια για το Ψυχικό, το οποίο κατάφερε και φέτος να κλειδώσει νωρίς την παραμονή του στην κατηγορία και πλέον ο,τι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο. Με τη νίκη του επί της Καρδίτσας έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας δημιούργησε και φέτος μια νεανική ομάδα, με σημαντικές “πινελιές” εμπειρίας και το αποτέλεσμα είναι ιδανικό. Οι “σκίουροι” είναι ισοβαθμοι με Καστοριά, Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου και Καρδίτσα στην 7η θέση με ρεκόρ 11-11 και απέχουν ελάχιστα από την έκτη θέση, που μπορεί να κατακτηθεί αν συνεχιστεί ανάλογη πορεία. Και το σημαντικό βλέπουμε τον Νίκο Αρσενόπουλο να συνεχίζει με νέα 20αρα και η εξέλιξη του είναι ραγδαία, με τον Ολυμπιακό να αισθάνεται δικαίωση που τον παρέδωσε σε τόσο καλά χέρια.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με ανατροπές και ενδιαφέρον μέχρι τέλους και ο κόουτς Ρεμεντέλας ξέρει πώς να φέρει εις πέρας μια ακόμη αποστολή για την ομαδα που τόσο αγαπάει και υπηρετεί με αφοσίωση όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά άρθρα