Ο Κέντρικ Ναν έστειλε μήνυμα παραμονής στον κόσμο της ομάδας μετά την ανάδειξή του σε «πιο δημοφιλή παίκτης της σεζόν» στην Basket League τονίζοντας πως την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει σε ένα επίπεδο που δεν θα έχει δει ποτέ ξανά το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι ο πιο δημοφιλής παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρόλο που πιστεύω ότι είμαι συγκρατημένος και χαμηλών τόνων ως άνθρωπος», δήλωσε για την διάκριση του ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» και επισήμανε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω πάνω στις δυνατότητές μου και να μαθαίνω το μπάσκετ κάθε μέρα και καλύτερα. Απολαμβάνω το γεγονός ότι λαμβάνω μεγάλη αναγνώριση για αυτό».

«Ναι, περίμενα να έχω μια επιτυχημένη σεζόν όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό», απάντησε ο Ναν σε ερώτηση σχετικά με τις προσδοκίες του για την παρουσία του στους «πράσινους» όταν υπέγραφε στον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Περίμενα ότι θα έχω μια καλή ευκαιρία να δείξω τί μπορώ να κάνω», εξήγησε ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ των «πρασίνων» και τόνισε: «Γνωρίζω πως πάντοτε θα είμαι καλός όταν δουλεύω τόσο σκληρά όσο τη σεζόν που μας πέρασε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας».

«Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη καλύτερος. Προετοιμάζω τον εαυτό μου ψυχικά και σωματικά ώστε να πάω στο επόμενο επίπεδο».

«Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ», ήταν το μήνυμα του Δημοφιλέστερου Παίκτη της Stoiximan Basket League 2023-24 προς τους φίλους της ομάδας του.

Σχετικά άρθρα