Τριπλή ισοβαθμία έχουμε στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής, μετά το πέρας της αγωνιστικής, με τον Α.Ο. Αγρινίου να αποτελεί τον… συγκάτοικο του Ανατόλια και των Μαχητών-Πειραματικό. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει;

Οι Περικλής Γερμανός και Ντίνος Τσιαμάκης κρατάνε… γερά τα χαλινάρια μαζί με τους συνεργάτες τους, “τρέχουν” την ομαδα ιδανικά. Η εμπιστοσύνη στον Γιάννη Διαμαντάκο δικαιώνει τους διοικούντες τον σύλλογο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός κάνει εξαιρετική και αθόρυβη δουλειά, αποδεικνύοντας και για φέτος, πόσο καλός προπονητής είναι.

Η επικράτηση στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου αναπτέρωσε κι άλλο το ηθικό. Οι Αγρινιώτες πιστεύουν φέτος στη διάκριση και θα δώσουν την ψυχή τους για να τα καταφέρουν. Το ξεκίνημα είναι πολύ καλό, μένει να δούμε τι θα γίνει και στη συνέχεια του άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος όπου συμμετέχει ο ΑΟΑ και φαντάζει πως ήρθε η ώρα του να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2. Βέβαια, βασικός στόχος παραμένει η καλή αγωνιστική παρουσία και η αγωνιστική υγεία και η ομάδα τα καταφέρνει περίφημα σε αυτό το κομμάτι.

Σχετικά άρθρα